Digitala lösningar och produkter

Med våra digitala lösningar och produkter får du användbar insikter och förståelse för konsumenterna i realtid. Våra självbetjäningslösningar är standardiserade för enkelhet och effektivitet, men kan vid behov skräddarsys efter era behov.

TestingTime

TestingTime rekryterar testanvändare och andra deltagare. Kärnan i denna självbetjäningsplattform är en databas med 940 000 deltagare och ett helt automatiserat screeningverktyg baserat på AI. På detta sätt säkerställer vi en respondentdatabas av hög kvalitet i stor skala. Beskriv din målgrupp och följ rekryteringsprocessen i realtid.

Besök TestingTime

Integrerad datatjänst

Våra integrerade datatjänster hjälper dig att överbrygga kunskapsklyftor i din egna databas genom att:

  • Validera och verifiera målgrupperna som har blivit exponerade för onlineannonser eller webbkategorier.
  • Lägga till datapunkter i din databas för att förbättra självrapporterad data från dina konsumeter eller klienter.
  • Tillhandahålla kärnpubliker (seed audiences) med djupprofilerade paneldeltagare för att fördjupa din kunskap om din publik.
  • Vårt högkvalificerade utvecklingsteam skräddarsyr lösningar för att uppfylla dina datainbehov.
  • Direkt integrering med dina befintliga databaser via 100% automatiserade API-lösningar

Naturligtvis arbetar vi alltid strikt enligt branschens standard och i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Dashboards

Få kontroll över tillgång, analys och rapportering av data med ett intuitivt interface. Skaffa dig en omfattande överblick över din verksamhet och följ dina KPIer på ett ställe så att du kan fatta de rätta besluten.

  • Du kan accessa, analysera och rapportera data med ett intuitivt gränssnitt och få alla dina KPIer på ett och samma ställe.
  • Dela med dig av information till kollegor och kunder
  • Exportera alla dashboards i PDF eller PNG format

NorstatLive

Nostat Live är en automatiserad undersökningsplattform för automatiserad datainsamling och leverans av data. Tjänsten medger ett stort antal inställningar, flexibla urvalskriterier och skräddarsydda kundlösningar.

Norstat Express

Nostat Express är en webbaserad självbetjäningslösning som du kan använda för att genomföra enkla undersökningar, när du själv önskar. Välj målgrupp, skriv in dina frågor och samla in svar från upp till 500 personer på mindre än 60 minuter. Via verktyget kan du följa undersökningsresultaten i realtid.

Besök Norstat Express